Horoscop săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

0
30
horoscop-29-aprilie-5-mai-2024

Venus intră în zodia Taur pe 29 aprilie. Marte intră în zodia Berbec pe 30 aprilie. Pluton, planeta transformărilor profunde, începe mișcarea retrogradă, prin zodia Vărsător, din 2 mai.  

Horoscop Berbec săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

În primele două zile din săptămână, nativii Berbec sunt foarte activi în sfera profesională și este posibil să înregistreze un succes. Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa banilor obținuți de la serviciu și din alte activități extraprofesionale. Până pe 23 mai, urmează o perioadă cu preocupări de creștere a veniturilor, dar și cu cheltuieli mai mari.

A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, guvernatorul nativilor, își începe traseul prin casa personalității, și aduce energie, inițiative și acțiune de a pune lucurile în mișcare pe toate planurile.

Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul relațiilor de prietenie, grupurilor, vieții sociale, activităților de pe urma exercitării profesiei și planurilor de viitor. Este o perioadă intensă în care nativii Berbec sunt invitați să analizeze aceste domenii și să se gândească ce pot îmbunătăți, astfel încât să aibă loc o schimbare benefică.

Horoscop Taur săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

În prima parte a săptămânii, nativii Taur sunt preocupați de rezolvarea unor chestiuni ce țin de sfera profesională, dar și de organizarea unei călătorii sau vizite la rude.

Pe 29 aprilie, Venus, guvernatoarea nativilor, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa personalității și aduce șanse, protecție, flirt, cuceriri și o bună dispoziție. Sănătatea se poate îmbunătăți și nativii Taur se bucură, până pe 23 mai, de o perioadă favorabilă demarării unor planuri personale sau profesionale.

A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa asociată subconștientului și este posibil să agite universul interior. Pentru că Marte este guvernatorul casei relațiilor, este posibil să-ți analizezi relația de cuplu sau relațiile profesionale, să identifici ce nu merge și să rezolve. Pe de altă parte, s-ar putea să înceapă o relație cu cineva din trecut.

Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul carierei, unde nativii sunt invitați să-și analizeze relațiile profesionale. Posibil să fie nevoie de o revizuire a planurilor și activităților în următoarele luni.

Horoscop Gemeni săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, încasarea unor sume de bani, achitarea unor datorii. Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa subconștientului, universului interior și trecutului. Pentru că Venus este guvernatoarea casei iubirii, până pe 23 mai, pot să apară persoane din trecut în viața lor, să reia legături sau să analizeze o relație sentimentală, să-și dea seama dacă are potențial sau mai bine renunță. De asemenea, este o perioadă bună de reechilibrare și găsirea unor soluții la problemele care-i frământă.

A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin sectorul vieții sociale, prietenilor, proiectelor profesionale pe termen lung, dar și planurilor personale de viitor. Marte aduce determinare, implicare și multă energie în demararea unor proiecte îndrăznețe.

Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul credințelor, principiilor de viață, studiilor, lărgirii universului cunoașterii, care necesită analiză și reînoire, pentru a putea progresa.

Horoscop Rac săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Începutul săptămânii le aduce nativilor Rac preocupări și discuții cu partenerul de cuplu pentru organizarea unei călătorii. Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv casa proiectelor de viitor, vieții sociale și prietenilor și până pe 23 mai apar oportunități prin prieteni. Nativii Rac pot relua niște proiecte mai vechi, să cunoască persoane noi, cu care au idealuri și credințe comune. De asemenea, nativii singuri se pot simți atrași de către o persoană din anturaj.

A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale, unde vor da dovadă de mult curaj și inițiative în proiectele noi. De asemenea, atenție, că pot să apară discuții aprinse cu șefii, dar care vor avea o abordare constructivă!

Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, dar și a banilor pe care îi datorează. Urmează o perioadă de revizuire, analiză și de găsirea unor soluții de achitare a unor datorii. De asemenea, și planul intim este activat și este nevoie de o reconectare cu partenerul de cuplu.

Horoscop Leu săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Nativii Leu încep săptămâna cu un volum mare de lucru la serviciu și vor încerca să-și concentreze toate sarcinile în prima parte. Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul carierei, aspirațiilor profesionale și reputației și este posibil să li se recunoască meritele, să obțină o realizare, să li se facă oferte, să fie cooptați într-o echipă nouă.

A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa studiilor, cunoașterii, călătoriilor, principiilor și credințelor, pe care nativii le vor argumenta și susține cu tărie. De asemenea, urmează o perioadă favorabilă studiului, acumulării de cunoștințe, lărgirii orizonturilor și implicării în proiecte curajoase.

Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale și urmează o perioadă de câteva luni în care nativii Leu sunt invitați să-și revizuiască modul în care abordează relațiile, să se gândească la o schimbare, care să îi ajute să progreseze.

Horoscop Fecioara săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2024

Nativii Fecioară încep săptămâna cu preocupări pentru sfera sentimentală, iar nativii părinții pentru activitățile și programul la comun cu copiii. Pe 29 aprilie, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Taur, respectiv sectorul studiilor, principiilor, cunoașterii, dezvoltării și schimburilor de experiență profesională. Până pe 23 mai nativii sunt stimulați să învețe din nou, să călătorească și să aibă experiențe inedite, care să le deschidă orizonturile.

A doua zi, pe 30 aprilie, Marte, planeta acțiunii, își începe traseul prin casa intereselor financiare și a vieții intime. În perioada următoare există preocupări pentru rezolvarea unui context financiar, intrarea în posesia unor sume de bani, dar și achitarea unor datorii. Viața intimă se dinamizează și este posibil ca nativii să ia inițiative să se reconecteze cu partenerul de cuplu.

Pe 2 mai, Pluton, planeta transformărilor profunde, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Vărsător, prin sectorul muncii și sănătății. Va fi nevoie de o reevaluare a activității profesionale, o revizuire a proiectelor, ca în final schimbarea să ducă la un progres profesional.

Citiți HOROSCOPUL pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2025!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.