Linia de metrou M4: Gara de Nord – Gara Progresul!

0
116
gara-progresul-metrou-1024x714

Apare o nouă linie de metrou în București, mai exact Magistrala 4, asta după ce Primăria Sectorului 4 aduce metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul, conform unui anunț făcut de primarul Daniel Băluță.

Astfel, devenit exemplu de bune practici pentru investițiile deja implementate sau aflate în curs de implementare în domenii strategice pentru București, Sectorul 4 pune în practică o nouă premieră, se arată într-un comunicat.

Apare o nouă linie de metrou în București! Primăria Sectorului 4 aduce metroul de la Gara de Nord la Gara Progresul. Daniel Băluță, despre M4: „Atenție, se închid ușile!”

Pentru realizarea acestui obiectiv de importanță strategică pentru Capitală, Sectorul 4 a depus deja cererea de finanțare în sumă totală de 2,5 miliarde de euro, bani europeni nerambursabili, ce vor fi accesați prin ”Programul Transport” al Uniunii Europene 2021-2027. Având în vedere stadiul avansat în care se află acest proiect, semnarea contractului de finanțare este preconizată a avea loc într-un interval de cel mult 60 de zile, fapt ce va permite derularea rapidă a tuturor procedurilor premergătoare construcției efective, scrie mediafax.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.