Podul Golden Gate din San Francisco are o plasă de prevenire a sinuciderilor!

0
172
Podul-Golden-Gate-plasa-siguranta

Podul Golden Gate din San Francisco, locul de unde în jur de 2000 de oameni s-au aruncat în gol în cei 87 de ani de când a fost dat în folosință, este mai sigur după ce a fost instalată o plasă pentru prevenirea sinuciderilor. Lucrările la sistemul care să îi oprească pe sinucigași au fost finalizate după cinci ani, transmite BBC.

Se știe că aproximativ 2.000 de persoane au sărit de pe podul Golden Gate cu intenția de a se sinucide, de când a fost dat în folosință, în 1937, în San Francisco.

Timp de zeci de ani, familiile care și i-au pierdut pe cei dragi din cauză că s-au aruncat de pe pod au cerut o soluție. Sistemul de descurajare a sinucigașilor a fost instalat pe aproximativ 95% din podul de 2,7 km.

Scopul plasei de oțel este acela de a reduce numărul de decese asociate cu indivizii care sar de pe pod”, a transmis Golden Gate Bridge Highway and Transportation District într-un comunicat.

Plasa este un mijloc dovedit care descurajează oamenii să sară, servește ca simbol al îngrijirii și al speranței pentru persoanele descurajate și, de asemenea, oferă oamenilor o a doua șansă”, se mai spune în comunicat. Plasa din oțel inoxidabil a fost aprobată în 2014, dar lucrările la ea nu au început decât patru ani mai târziu.

De asemenea, a avut parte și respingeri din partea celor care au susținut că este afectată panorama sau că este prea costisitoare construcția sistemului de protecție.

Plasa din oțel inoxidabil a fost aprobată în 2014, dar lucrările la ea au început în 2018. De asemenea, a avut parte și respingeri din partea celor care au susținut că este afectată panorama sau că este prea costisitoare construcția sistemului de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.