Românii își programează vacanțele de pe telefonul mobil!

0
233
romanii-vacante-smartphone

În trecut, tehnologia mobilă era folosită aproape exclusiv pentru mesaje text și apeluri. Astăzi, însă, telefonul mobil a devenit un mini computer pe care îl luăm cu noi peste tot și care ne poate organiza aproape întreaga viață.

De la realizarea de clipuri și fotografii și până la interacțiunea de pe rețelele sociale, telefonul mobil servește acum mai multor scopuri. În plus, o industrie care a profitat enorm de beneficiile tehnologiei mobile este cea a turismului, care și-a sincronizat modul de funcționare cu evoluția gadgeturilor de acum.

În prezent, există platforme de rezervare a cazărilor din întreaga lume, care oferă posibilitatea de a găsi locurile potrivite în funcție de filtrele selectate de utilizatori (buget, facilități etc.), companiile aeriene au platforme online de pe care se pot rezerva zboruri în doar câteva minute, parcurile de distracție, muzeele și multe alte atracții turistice încurajează achiziția de bilete online.

Iar toate aceste acțiuni se pot face, simplu și rapid, direct de pe telefon, o practică tot mai des întâlnită în rândul turiștilor. Aceasta este și una dintre concluziile celui mai recent sondaj realizat de agenția de turism Vola.ro în parteneriat cu Flip.ro. Rezultatele sondajului pot fi citite pe techzoom.ro!

Noi suntem convinși că cele mai multe vacanțe sunt programate de pe smartphone, în timp ce savurați o cafea bună. Voi unde călătoriți în această vară?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.