ANM a emis Cod Galben de vânt în 26 de județe!

0
167
vremea-romania

Meteorologii anunţă intensificări ale vântului pe parcursul zilei e duminică în Banat, Crişana, vestul şi nord-vestul Transilvaniei şi în zonele montane.

ANM a emis o atenţionare meteorologică Cod Galben, semnalând intensificări ale vântului în intervalul 05 noiembrie, ora 10 – 06 noiembrie, ora 02.

Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei în Banat, Crişana, vestul şi nord-vestul Transilvaniei şi în zonele montane cu viteze de 55…70 km/h, iar seara şi noaptea mai ales în Carpaţii Orientali. La altitudini mai mari de 1700 m, rafalele vor depăşi 90…100 km/h”, precizează meteorologii.

Intensificări temporare ale vântului se vor semnala şi în regiunile estice şi sud-estice, cu viteze în general de 45…50 km/h. În regiunile intracarpatice vor fi averse, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări şi probabilitate ridicată de averse spre seară şi la începutul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în a doua parte a intervalului, viteze de până la 35…40 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.