Mircea Lucescu se retrage din fotbal!

0
191
micea-lucescu-se-retrage-din-fotbal
Foto: Hotnews.ro

Mircea Lucescu (78 de ani) și-a dat demisia de la Dinamo Kiev imediat după eșecul suferit astăzi în derby-ul cu Șahtior, scor 0-1, în runda cu numărul 13 a primei ligi din Ucraina. „Il Luce” a transmis că se retrage din fotbal, la 44 ani, 8 luni, 6 zile de la debutul ca antrenor.

Mircea Lucescu avea contract cu Dinamo Kiev până la finalul sezonului 2023/2024. Antrenorul în vârstă de 78 de ani a cedat din cauza seriei de rezultate negative. Formația din capitala Ucrainei a ajuns la 4 partide fără victorie în campionat. Eșecul de astăzi, 0-1 contra rivalei Șahtior, a cântărit decisiv, informează gsp.ro.

Imediat după meci, Mircea Lucescu și-a anunțat demisia. Jurnaliștii de la Sport.ua informează că locul îi va fi luat, provizoriu, de Oleksandr Șovkovski (48 de ani).

Dinamo Kiev a confirmat vestea printr-un anunț pe conturile oficiale de Facebook și Instagram: „Mircea Lucescu a demisionat din postul de antrenor principal. Meciul împotriva lui Șahtior a devenit ultimul pentru expertul român în culorile alb-albastru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.