ANPC a închis 70% dintre unitățile de cazare din Rânca!

0
119
anpc-inchide-ranca

Comandamentul de control al ANPC a descins la stațiunea Rânca, una dintre principalele stațiuni de schi din România. Conform șefului care coordonează această acțiune, nereguli masive ar fi fost constatate la peste 70% dintre agenții economici, iar controlul nu s-a finalizat. cCa măsură imediată, au decis să oprească temporar prestăriile serviciilor în aceste unități pâna la intrarea în legalitate.

Astăzi, 04.01.2024, au loc acțiuni de control în cadrul Comandamentului de Iarna in statiunea Rânca, jud.Gorj. În urma acestor acțiuni de control au fost depistate foarte multe dintre unitățile de cazare care nu erau autorizate sa funcționeze fie de către ISU Gorj fie de către primăriile pe raza cărora își desfășoară activitățile de comerț și de cazare”, arată o comunicare a ANPC, citată de tvsud.ro.

„Acest aspect este unul extrem  de grav având în vedere riscurile la care sunt supuși consumatorii, fara sa aibă cunoștință despre acest aspect și spun asta având doua situații tragice petrecute la Clubul Colectiv,acum câțiva ani  și  la Ferma Dacilor acum câteva zile.

Masura imediata pe care colegii mei au decis să  o aplice a fost aceea de oprire temporară a prestării serviciilor în aceste unități pâna la intrarea în legalitate. La finalizarea controlului de pe ziua de azi vă vom comunica exact despre cate unități vorbim. Din cele verificate peste 70% sunt în această situație. Legalitatea funcționării NU este facultativă,iar măsurile dispuse sunt și vor fi FERME!”, transmite Felix Manta, șeful comandamentului de control al ANPC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.