Cătălin Moroșanu, învins în ring de Mihai Gabriel Burian în cadrul unui meci special!

0
259
Catalin-Morosanu-mihai-gabriel-burian

Cătălin Moroșanu (39 de ani), românul cunoscut drept „Moartea din Carpați”, a acceptat să intre în ring cu un tânăr care avea șanse de supraviețuire de 0,001% și care și-a revenit după ce a stat în comă șase luni.

Cătălin Moroșanu s-a întors în ring pentru un meci extrem de special. „Moartea din Carpați” a acceptat să „lupte” cu Mihai Gabriel Burian, un tânăr în vârstă de 27 de ani care a suferit un grav accident rutier și care în urmă cu cinci ani avea șanse minime de supraviețuire.

Românul care a stat 3 luni în comă a intrat în ring cu Cătălin Moroșanu. „Moartea din Carpați” nu doar că a intrat în ring cu Mihai Gabriel Burian, ci l-a lăsat pe acesta să îl învingă în meciul specialdin gala DFS.

„Este cea mai frumoasă înfrângere din cariera mea. Mihai, ești o inspirație pentru noi! Doamna Burian, sunteți o mamă extraordinară!”, a fost mesajul pe care Moroșanu l-a postat pe Instagram, după „lupta” specială.

Mihai reprezintă un adevărat model inspirațional, de aceea mi-am dorit să intru cu el în ring și să-i îndeplinesc visul, acela de a putea avea un meci în gala DFS. Deși acum 5 ani avea 0,001 șanse de supraviețuire, Mihai nu a renunțat niciodată la dorința sa de a fi din nou normal și luptă zi de zi pentru asta. Este zilnic un exemplu nu doar pentru mine, dar pentru întreaga țară,” a declarat Cătălin Moroșanu, scrie prosport.ro.

Cu siguranță ați auzit de Cătălin Moroșanu, dar de Mihai Gabriel Burian ați auzit? Mihai e un învingător cu viața de zi cu zi. În 2018, în urma unui tragic accident rutier, Mihai a stat în comă 3 luni, apoi în stare vegetativă încă trei luni. Doctorii nu-i dădeau șanse de supraviețuire. Însă Dumnezeu lucrează prin oameni și Mihai Gabriel Burian și-a revenit și luptă în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.