Horoscop săptămâna 18 – 24 decembrie 2023

0
264
horoscop-18-24-decembrie

Soarele intră în zodia Capricorn pe 22 decembrie și urmează o lună de zile în care astrul zilei ajută la o organizare mai bună. Iată ce vă rezervă astrele în săptămâna dinaintea Crăciunului.

Horoscop Berbec

Nativii Berbec încep săptămâna cu o stare mai puțin bună, de izolare și interiorizare. Au nevoie de mai multă odihnă și detașare față de factorii de stres. Sarcinile la serviciu se înmulțesc și au impresia că nu mai fac față, dacă nu primesc ajutor. De miercuri, Luna începe să le traverseze semnul zodiacal și simt că își revin, au din nou energie, inițiative și curaj să rezolve diverse probleme, care apar pe parcurs.

Weekendul le aduce multe drumuri, întâlniri, mers la cumpărături, vizite la rude, care le solicită ajutorul.

Horoscop Taur

Nativii Taur se preocupă, la începutul săptămânii, de organizarea unei întâlniri cu prietenii. La serviciu, încearcă să termine mai repede treaba, pentru a-și lua câteva zile libere, să aibă o vacanță mai mare de Crăciun.

Weekendul aduce multe cheltuieli sau o plecare în afara orașului. Atenție mare la tot ce înseamnă acte sau ore de plecare, mai ales dacă este vorba de o plecare în străinătate, pentru că este posibil să apară unele încurcături dacă nu sunt atenți.

Horoscop Gemeni

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru sfera profesională și rezolvarea unui context, care ține de relația cu șefii, cu persoane cu putere de decizie sau cu autoritățile. Weekendul vine cu răscolirea universului interior și o stare de oboseală, izolare și introspecție.

Miercuri și joi se activează sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor de viitor. Nativii își pot seta obiective, să facă planuri cu partenerul de cuplu, să încheie sau să discute termenii unui contract.

Horoscop Rac

Nativii Rac încep săptămâna cu ieșiri în spațiul social, la petreceri sau întâlniri cu colegii, prietenii, programează călătorii sau se pregătesc să plece la rude.

Miercuri și joi se activează casa carierei și au loc întâlniri cu persoane importante, șefi, clienți, persoane cu autoritate de la diverse instituții sau firme cu care colaborează. Posibil o propunere să devină un proiect de amploare de anul viitor.

Weekendul aduce evenimente neașteptate, vizite surpriză și cadouri de la prieteni și familie.

Horoscop Leu

Nativii Leu sunt interesați, la începutul săptămânii, să încaseze niște sume de bani, să le administreze cât mai bine, să achite niște facturi, să meargă la cumpărături și să obțină resurse financiare pentru un proiect umanitar.

Weekendul aduce evenimente neașteptate în relațiile cu persoane din străinătate, dar și privind activitatea profesională, unde este posibil să facă o schimbare de direcție anul viitor.

Horoscop Fecioara

Nativii Fecioară ar putea să discute chestiuni importante cu partenerul de cuplu, care vizează familia, o mutare, administrarea unor bunuri, organizarea unei petreceri sau întâlniri cu familia de sărbători. Posibil Fecioarele să facă un compromis, să fie pe plac partenerului.

Miercuri și joi se activează sectorul intereselor financiare, a banilor pe care nativii îi primesc din alte surse decât salariile, a cadourilor. De asemenea, se activează și sectorul intimității și Fecioarele pot discuta cu partenerul de cuplu despre o reconectare, o apropiere profundă, de care au nevoie amândouă părțile implicate.

Pe 21 decembrie, Soarele formează un aspect armonios cu Saturn din casa relațiilor, semn că nativii au susținere de la partener în tot ce întreprind.

Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției și valorificării unor talente. În următoarea lună, Fecioarele vor fi interesate să-și relanseze relația de cuplu, să își rezerve mai mult timp copiilor, dacă sunt părinți și să plece într-o vacanță, să se relaxeze și să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop Balanță

Nativii Balanță încep săptămâna în forță la locul de muncă, cu multe sarcini și termene limită de respectat. Atenție la comunicarea cu colegii, pentru că sunt foarte iritați și ar putea să strice relațiile dacă nu știu să-și aleagă cuvintele!

Pe 22 decembrie, Soarele intră în Capricorn, pe sectorul vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Urmează o lună de zile în care nativii vor fi interesați să își petreacă mai mult timp cu familia, să rezolve un context locativ.

Horoscop Scorpion

Nativii Scorpion au preocupări pentru sfera sentimentală la începutul săptămânii. Dacă nu au reușit să găsească cadou partenerului, se ocupă în primele zile și nu se lasă până nu găsesc ceva cu care să-și surprindă partenerul.

Pe 22 decembrie, Soarele intră în zodia Capricorn, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării, interacționării și timp de o lună susține comunicarea sub toate formele, negocierile, deplasările, rezolvarea unor contexte birocratice, care țin de administrarea locuinței, perfecționarea profesională sau rezolvarea unor relații cu rudele.

Horoscop Săgetător

Nativii Săgetător sunt preocupați de casă și activitățile gospodărești, mai ales dacă așteaptă rudele în vizită. Miercuri și joi sunt două zile active în planul sentimental, cu discuții mai aprinse. Discuții pot să apară și în cuplurile cu copii din cauza unor evenimente neașteptate sau a faptului că nativii nu sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul vis-a-vis de activităților copiilor.

Pe fondul acesta astral, Soarele în tranzit prin ultima zi prin casa personalității, formează un aspect de susținere de la Saturn din casa familiei. Așadar, este posibil ca cineva mai în vârstă din familie să aplaneze un conflict, iar nativii să coopereze cu niște propuneri ale acestora.

Horoscop Capricorn

Nativii Capricorn sunt preocupați, la începutul săptămânii, să pună în ordine niște proiecte, să se asigure că au comunicat colegilor sau celor cu care interacționează, toate informațiile de care este nevoie. Apar și mai multe deplasări decât de obicei pe distanțe scurte, la cumpărături sau vizite, întâlniri cu prietenii, sau pregătirea pentru un minisejur.

Pe fondul acesta astral se formează un aspect armonios între Soare și Saturn din casa comunicării, pe 21 decembrie, semn că nativii vor avea idei bune, lasă în spate niște neînțelegeri și au conștientizări cu privire la un context familial.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător sunt preocupați de situația financiară, de cheltuieli, cumpărături, cadouri, achitarea unor rate sau facturi. Vărsătorii caută să administreze cât mai bine banii pe care îi dețin, fără să mai facă cheltuieli inutile.

Weekendul aduce evenimente surpriză în familie, cadouri neașteptate și vizite ale unor rude pe care nu le-au mai văzut de mult.

Horoscop Pești

Nativii Pești încep săptămâna cu Luna în zodia lor. Sunt mai sensibili și au nevoie să își restabilească echilibrul interior. Totodată au intuiție și conștientizează anumite lucruri, ce este important pentru ei și familia lor. Weekendul aduce vești și informații surpriză, dar și deplasări neașteptate.

Mai multe detalii: Horoscop 18 – 24 decembrie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.