Horoscop săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

0
88
horoscop-15-21-aprilie-2024

Pe 19 aprilie are loc intrarea Soarelui în zodia Taur. Conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, anunță o nouă etapă de reînnoire a planurilor personale.  

Horoscop Berbec săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Nativii Berbec încep săptămâna cu preocupări pentru familie și rezolvarea unor chestiuni administrative sau care au legătură cu o persoană din familie, care ar putea avea nevoie de ajutor într-o chestiune personală.

În partea a doua a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Venus, guvernatoarea casei relațiilor, semn că nativii Berbec vor iniția niște discuții în cuplu, pe care le-au amânat.

În ce privesc chestiunile financiare, Berbecii se descurcă de minune să administreze niște sume de bani. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui în zodia Taur, în 19 aprilie, pe sectorul banilor, care va fi activat în următoarea lună.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, care marchează începutul unui nou ciclu și o schimbare majoră în situația financiară. Energia revoluționară a lui Uranus se împletește cu cea a marelui benefic și aduce evenimente și idei originale de a face bani.

Horoscop Taur săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Taur mai multe deplasări, discuții, întâlniri, ședințe și rezolvarea unor chestiuni administrative/financiare.

În partea a doua a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Venus, guvernatoarea nativilor, și este o perioadă bună pentru exprimare a ideilor sau de a rezolva diverse neînțelegeri. Se pot rezolva o serie de chestiuni financiare, să aibă loc negocieri sau semnări de contracte, iar nativii se pot pune mai mult în valoare. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, din 19 aprilie, în zodia Taur, în casa personalității, unde aduce, timp de o lună energie, determinare și preocupări pentru proiectele personale.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din 21 aprilie, care marchează începutul unui nou ciclu și o schimbare majoră în viața nativilor, pentru că se formează în zodia lor.

Horoscop Gemeni săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Nativii Gemeni încep săptămâna cu preocupări pentru administrarea banilor, încasări și cheltuieli. Gemenii caută să cumpere cadouri celor dragi, să nu se lase pe ultima sută de metri înainte de sărbători și vor avea norocul să găsească și oferte.

În partea a doua a săptămânii, Mercur, guvernatorul nativilor, formează o conjuncție cu Venus, planeta iubirii, în sectorul planurilor pe termen lung. S-ar putea ca ziua de 19 aprilie să fie importantă în planul sentimental, pentru că nativii vor deschide subiecte pentru a lămuri o situație din trecut. Pe fondul acesta astral are loc intrarea Soarelui, din 19 aprilie, în zodia Taur, pe sectorul frământărilor interioare, subconștientului, introspecției și trecutului, unde, timp de o lună, Gemenii își vor redirecționa energia spre interior să reevalueze niște situații petrecute în cuplu.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este conjuncția dintre Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, și Uranus, guvernatorul casei principiilor, pe 21 aprilie, care marchează o schimbare de mentalitate, o altă abordare în relația cu partenerul de cuplu, în special cu cineva din trecut. Se poate încheia o relație sau se trece la un alt nivel.

Horoscop Rac săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Rac prezența Lunii în zodia lor. Îi face mai sensibili și cu o nevoie mai mare de atenție din partea partenerului. De asemenea, în toate dialogurile cu șefii sau cu cei cu care desfășoară activități, recomandarea este să evite niște tensiuni, mai ales dacă au păreri diferite și nu se ajunge la un compromis.

În partea a doua a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Venus, micul benefic, în sectorul careirei. Ziua de 19 aprilie este importantă în planul comunicării, dar și privind semnarea unor contracte sau colaborări. Tot pe 19 aprilie are loc intrarea Soarelui în zodia Taur, pe sectorul proiectelor pe termen lung și activităților de pe urma exercitării profesiei, unde, timp de o lună, nativii Rac își vor redirecționa energia.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este conjuncția dintre Jupiter, guvernatorul casei muncii și Uranus, guvernatorul casei intereselor financiare, pe 21 aprilie, care anunță un eveniment neașteptat la locul de muncă, care poate duce la mărirea veniturilor.

Horoscop Leu săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu posibilitatea să afle anumite informații secrete și vor fi surprinși de acțiunea și atitudinea unor persoane din anturaj.

În partea a doua a săptămânii, Mercur, guvernatorul casei banilor, formează o conjuncție cu Venus, micul benefic, în sectorul studiilor, pregătirii profesionale, călătoriilor și credințelor/principiilor, semn că Leii pot investi bani să cumpere cărți, cursuri, să plece într-o călătorie.

Ziua de 19 aprilie este importantă din punct de vedere al comunicării și negocierilor. Tot pe 19 aprilie are loc și intrarea Soarelui în zodia Taur, unde, timp de o lună, va activa sectorul carierei și imaginii, iar Leii își vor redirecționa energia să atingă niște obiective profesionale.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, pe 21 aprilie, care marchează un eveniment în planul carierei și activităților profesionale, unde pot avea loc schimbări bruște sau evenimente surpriză.

Horoscop Fecioara săptămâna 15 – 21 aprilie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară ieșiri la evenimente cu prietenii, concerte, și dacă sunt singuri, pot avea parte și de o întâlnire cu o persoană, de care se pot îndrăgosti sau să flirteze.

În partea a doua a săptămânii, Mercur, guvernatorul nativilor, formează o conjuncție cu Venus, micul benefic, în sectorul financiar, semn că Fecioarele pot încasa sume de bani sub formă de cadou sau au loc discuții legate de o plecare în vacanță, în străinătate.

Pe 19 aprilie Luna le traversează nativilor semnul nașterii și este posibil să semneze un contract sau să primească o propunere în sfera relațională. Tot pe 19 aprilie și Soarele începe să traverseze zodia Taur, și timp de o lună activează sectorul călătoriilor, dezvoltării, schimburilor de experiență profesională.

Evenimentul astrologic important al săptămânii este conjuncția dintre Jupiter, marele benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, pe 21 aprilie, care anunță călătorii, care le pot deschide orizonturile, dar și intențiile de continuare a unor studii sau de apropiere față de unele persoane din străinătate.

Citiți horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.