A fost deschis primul magazin fără casă de marcat, din România!

0
157
magazin-fara-case-marcat-romania
Foto: Antena3.ro

O premieră cu totul neașteptată a avut loc în țara noastră. Primul magazin fără case de marcat a fost deschis în România, iar banii sunt retrași de la cumpărători direct de pe card, atunci când părăsesc magazinul. Cu toate acestea, nu toată lumea este convinsă de acest nou model de magazin.

Un magazin cu totul neobișnuit a fost deschis în țara noastră. Casele de marcat, despre care cu toții am spune că sunt o parte integrală în orice fel de magazin, sunt complet absente din acesta. În schimb, cei care doresc să își facă cumpărăturile în acest loc trebuie să aibă instalată o aplicație a retailer-ului pe telefonul mobil, înainte de a sosi la magazin. Odată ajunși aici, cumpărătorii sunt nevoiți să scaneze un cod QR, iar apoi își pot alege produsele dorite.

Orice produs ales de cumpărători este cântărit pe raft, iar dacă ne dorim să îl returnăm, el trebuie pus exact în locul de unde a fost luat. Apoi, odată ce am terminat cumpărăturile, putem ieși fără probleme din magazin, iar banii sunt extrași automat de pe cardul nostru. Acest concept ar avea ca efect eliminarea cozilor de la casele de marcat, iar oameni își pot termina cumpărăturile mult mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.