Monopostul de Formula 1 – Ferrari SF-24, prezentat oficial!

0
90
formula-1-Ferrari SF-24

Iubitorii Formulei 1 au un motiv în plus pentru a aștepta noul sezon din 2024. De această dată, Ferrari vine cu un model SF-24, cu care speră să dea lovitura.

Iată cum arată Ferrari SF-24, monopostul cu care Carlos Sainz și Charles Leclerc vor să triumfe în Formula 1! Italienii vor să învingă duo-ul Max Verstappen – Red Bull, care scrie istorie în Formula 1, anunță fanatik.ro.

Prima sesiune oficială de teste cu noul Ferrari SF-24 va avea loc în perioada 21-23 februarie, la Bahrain, înainte de Marele Premiu al acestui stat. SF-24 este a treia mașină din noua generație introdusă în urmă cu doi ani.

Grupul de designeri condus de Enrico Cardile a lucrat având ca scop principal să le ofere lui Carlos Sainz și Charles Leclerc un monopost ușor de condus. De altfel, pentru spaniol este ultimul sezon în echipa italiană, care va fi înlocuit din 2025 cu Lewis Hamilton.

Ferrari are mare încredere în noul monopost SF-24!

Enrico Gualtieri, directorul tehnic de la Ferrari: „2024 va reprezenta un an cu provocări interesante. Sezonul cu cele mai multe curse din istoria lui. Asta înseamnă timpi de reacție mai buni și mai puține ore disponibile în afara pistei. În pregătirea noului sezon de Formula 1 2024 am trecut în revistă toate procesele care privesc motorul – pregătire, deliberare și management – pentru a maximiza performanța.

În plus, am lucrat tot timpul cu partenerii noștri pentru a optimiza în continuare procedurile de fiabilitate. De exemplu, datorită monitorizării constante a fluidelor pe care reușim să le efectuăm pe pistă, putem avea în permanență indicații privind starea de sănătate a motorului, a puterii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.