Antreprenorul Aurelian Marin ajunge la un portofoliu de 2.700 camere pe litoralul românesc!

0
308
aurelian-marin-hoteluri-litoral
Foto: economica.net

Antreprenorul Aurelian Marin, care deține agenția de turism Paradis Vacanțe de Vis, a cumpărat hotelul Modern din Mamaia și ajunge astfel la un portofoliu cu 2.700 de camere pe litoralul românesc. În plus, compania Paradis Hotels&Resort va aduce și un lanț hotelier internațional, primul de acest gen pe litoralul românesc.

Paradis Hotels&Resorts începe sezonul estival 2024 cu opt hoteluri în administrare, după achiziția din toamna trecută a hotelului Modern din Mamaia. Compania mai deține hoteluri în stațiunile Venus, Jupiter, Saturn cu un total de 2.700 de locuri de cazare de patru, trei și două stele. Pentru acest an, compania estimează o creștere a cifrei de afaceri la aproape 10 milioane de euro.

În plus, Paradis Hotels&Resorts investește șase milioane de euro într-un alt hotel, cumpărat în 2022, și care se află în prezent într-un proces de reconversie. Din vara acestui an va face parte din unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume și va fi primul hotel de lanț internațional de pe litoralul românesc, anunță economica.net.

Din grupul Paradis Hotels&Resorts fac parte hotelurile Dana Resort 4* și Dana Holiday Club 4* din Venus, Complex Tismana All Inclusive 3* din Jupiter, Hotel Siret 3* și Hotel Mureș 2* din Saturn, Hotel Topaz 4* din Cap Aurora, Hotel Romantic 3* din Mamaia, Complex Modern Mamaia All Inclusive 4*, Paradis Apartments.

Prețurile pentru vacanțe la mare pornesc de la 99 de lei/camera/noapte pentru un hotel 2 stele și de la 399 de lei/camera/noapte pentru un hotel 3 stele all inclusive. În perioada Early Booking prețurile pot fi reduse cu până la 45%, în funcție de hotel și perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.