Noile tramvaie din Hong Kong: etajate și futuriste!

0
275
tramvai-hong-kong

Datând din 1901, tramvaiele cu două etaje din Hong Kong sunt parte integrantă a orașului și un simbol al metropolei. Ponti Design Studio a prezentat un tramvai prototip pentru a le înlocui pe cele existente.

Acest nou design aduce tramvaiul din Hong Kong în secolul 21 și este la fel de extravagant în exterior, precum este în interior. Acestea sunt proiectate să fie electrice și complet automatizate.

Noul tramvai va avea ferestre mari, curbate, din față până în spate, iar călătorii se pot bucura de priveliștea panoramică. Acoperișul transparent permite ca priveliștea să fie completă.

Interiorul va fi spațios, cu băncuțe confortabile ce sunt poziționate pe mijlocul celor două punți precum niște insule, iar pe margine sunt bănci de lemn ce se întind pe toată lungimea tramvaiului.

Cu toate acestea, nu căutați aceste tramvaie grozave în următoarea călătorie în Hong Kong. Island este un concept dezvoltat independent de Ponti Design Studio, fără implicarea guvernului local sau a companiei ce administrează tramvaiul din Hong Kong. 

Așa că vă puteți bucura în continuare de vechile tramvaie etajate din Hong Kong, care sunt admirate și datorită coloristicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.