Revine ”Săriți de pe fix” cu sezonul 2!

0
114
sariti-de-pe-fix-cabral

PRO TV anunță începerea producției celui de-al doilea sezon al emisiunii Săriți de pe fix!. Cel mai nebun show de divertisment se întoarce cu un sezon în care Cabral a pregătit provocări și jocuri noi pentru invitații săi.

Zece comedianți din România vor intra în această joacă plină de surprize, neprevăzut și umor, totul pentru a genera hohote de râs celor prezenți, dar și celor de acasă. În acest sezon, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Alex Bogdan, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate vor fi cei care vor intra într-un carusel nebun de încercări amuzante. Lor li se alătură trei nume noi care pun pariu pe comedie: Elvira Deatcu, Maria Popovici și Ramona Dumitrescu. Ca și în primul sezon, doi invitați speciali vor trece, în fiecare ediție, prin încercări sărite de pe fix.

​”Ne întoarcem… și mai săriți de pe fix! După primul sezon, în care lucrurile au ieșit într-atât de bine încât a trebuit să ne grăbim cu cel de-al doilea, ne punem pe treabă. Un proiect nebun, care a provocat adevărate valuri de reacții de pe TV în Facebook, Instagram și mai ales Tik Tok, ne pregătim cu un al doilea sezon… și mai plin.

Planul înclinat, provocarea concurenților

Probabil este unul dintre proiectele care se conturează cel mai fidel după preferințele celor de acasă, am ținut cont de toate comentariile venite de la publicul nostru și am pus la punct o poveste cu și mai multă pulpă. Seara este mai plină, protagoniștii sunt și mai înclinați să se arunce cu capul înainte, lista de invitați este cel puțin la fel de savuroasă și surprinzătoare, iar probele… văleu!

Și pentru că foarte mulți dintre cei de-acasă ne-au spus că ba au trezit copiii din somn cu hohotele de râs, ba că și-au dat berea în brațe, ba c-au aruncat pastele-n tavan… ne-am gândit la o surpriză: ce-ar fi să-i invităm pe unii dintre cei de acasă la filmări? Acest sezon vine, deci, cu noutăți multe, dar rămâne la ideea de bază: sărim complet și iremediabil de pe fix cu echipa de bază dar și cu invitații surpriză”, a spus Cabral. 

Și în acest sezon, cea mai mare provocare a celor zece comedianți din show-ul Săriți de pe fix! va fi Planul Înclinat – un studio construit la un unghi de 22,5 grade, unde invitații vor improviza personaje într-o serie de scenete. Câți vor rămâne în picioare în încercarea de a intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului, vom vedea în cel de-al doilea sezon Săriți de pe fix!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.