Rosaviația confirmă că Evgheni Prigojin se afla în avionul prăbușit lângă Moscova!

0
255
accident-aviatic-rusia-august-2023
Foto: airlinestravel.ro

Agenţia Federală rusă pentru Transportul Aerian (Rosaviaţia) a confirmat că Evgheni Prigojin se afla în avionul prăbușit lângă Moscova!

Rosaviația, autoritatea aeriană civilă a Rusiei, a confirmat că Prigojin se afla la bordul avionului prăbușit, anunță agenția rusă de presă RIA Novosti. Și adjunctul său, Dmitri Utkin, era în avion.

Rosaviația a publicat lista cu oamenii aflați în avion. Este vorba despre Serghei Propustin, Evgheni Makarian, Aleksandr Totmin, Valeri Cekalov, Dmitri Utkin, Nikolai Matuseev și Evgheni Prigojin, toți pasageri, și pilotul Aleksei Levșin, copilotul Rustam Karimov și Kristina Raspopova, însoțitoare de zbor. Cekalov era un alt adjunct al lui Prigojin, responsabil cu serviciul de securitate al Wagner.

Nexta TV relatează că, potrivit presei ruse, serviciile operative de la Kremlin au primit imagini de pe  camere de supraveghere cu Prigojin și Utkin urcând în avionul doborât, relatează digi24.ro.

Avionul prăbușit este un Embraer EMB-135BJ Legacy 600, indicativ RA-02795. Acesta decolase de la Aeroportul Sheremetyevo, Moscova și avea ca destinație Aeroportul Saint Petersburg-Pulkovo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.