S-a deschis Mercure Sibiu Arsenal

0
189
Mercure-Sibiu-Arsenal

Mercure Sibiu Arsenal cuprinde 121 de camere: 81 de camere twin, 30 de camere de tip Superior, 2 camere pentru persoane cu dizabilități, 5 camere Privilege și 3 suite Privilege, care oferă un sejur confortabil pentru oaspeții care călătoresc în scop de leisure sau de business. Hotelul oferă acces ușor la bogata istorie medievală și la diversele atracții arhitecturale ale orașului. Este situat pe Bulevardul Victoriei nr. 48, peste drum de Sub Arini, cel mai îndrăgit parc al orașului.

Mercure Sibiu Arsenal a fost proiectat pentru a deveni un nucleu vibrant pentru întâlniri sociale, precum și o destinație de business de referință. Cu o capacitate generoasă de a găzdui până la 200 de persoane în configurația de sală de bal și 250 de persoane în configurația de teatru, hotelul este locul ideal pentru petreceri private și evenimente corporative. Proprietatea include, de asemenea, 4 săli de conferință și un foaier.

Punctul central al designului hotelului este o expoziție remarcabilă de plăci de teracotă artizanale, fiecare dintre acestea fiind o capodoperă produsă și pictată de artizani pricepuți la renumita fabrică locală cu o istorie de peste un secol.

Aceste dale împodobesc camerele hotelului, insuflându-le căldură și caracter. La recepție, oaspeții vor fi captivați de modelele complicate și de culorile vibrante, care reflectă patrimoniul bogat al locului. Podelele sunt împodobite de asemenea cu covoare decorative, țesute cu pricepere de artizani dintr-un oraș vecin, adăugând o notă de confort spațiului.

Istoria bogată a Sibiului, arhitectura uimitoare și scena culturală vibrantă fac din Sibiu o destinație fascinantă pentru călătorii care caută o experiență europeană autentică. Străzile pietruite ale Sibiului, mărginite de clădiri vechi de secole, farmecul său medieval bine conservat și faptul că găzduiește numeroase festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului, toate acestea contribuie la atracția sa magnetică.

De la renumitul Festival Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) la Festivalul de Jazz de la Sibiu și la Târgul de Crăciun de la Sibiu, există un festival pentru fiecare gust al călătorilor. În plus, orașul se mândrește cu o selecție impresionantă de muzee, inclusiv Muzeul Național Brukenthal, care găzduiește o colecție remarcabilă de artă și artefacte istorice.

Atracțiile din apropiere, cum ar fi Transfăgărășanul, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai pitorești drumuri din lume, și bisericile medievale fortificate din Transilvania reprezintă excursii de o zi interesante pentru exploratori.

Oferta de divertisment animată a Sibiului cuprinde cafenele cochete, restaurante care servesc preparate delicioase din bucătăria locală și o viață de noapte vibrantă, fapt care le asigură vizitatorilor prilejul de a se cufunda pe deplin în bogata atmosferă culturală a orașului.

Noul Mercure Sibiu Arsenal va funcționa în baza unui contract de management, pe o perioadă de 10 ani, între grupul hotelier Accor și investitorul local Compa S.A. Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.