Simona Halep va părăsi clasamentul WTA

0
359
simona-halep-iese-wta

Sportiva noastră este încă în așteptarea unui verdict, deși acesta ar fi trebuit să fie anunțat în aproximativ două săptămâni de la audieri.

Jurnaliștii de la Tennis World USA titrează: „Simona Halep va părăsi clasamentul WTA, după ce a fost ”ucisă de ITIA”. Ei fac referire la mesajul postat de fostul lider WTA și la faptul că sportiva noastră va dispărea în curând din TOPUL WTA.

Simona Halep va părăsi clasamentul WTA după turneul de la Montreal

„Să nu fiu lăsată să particip la niciun turneu 8 luni de zile. Acum știu că am ratat Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Ca să nu mai spun că am pierdut toate punctele și poziția din clasamentul WTA. Nu doar că mi-au ‘ucis’ reputația, ci și pe mine ca jucătoare profesionistă.”, scria Simona Halep, într-un mesaj postat pe Instagram pe 24 mai, anunță digisport.ro.

Conform noului clasament WTA, Simona Halep a coborât un loc şi este acum pe 55. Ea va părăsi ierarhia, după ce va ajunge la 0 puncte. Acest lucru se va întâmpla după turneul de la Montreal (9-15 august), pe care sportiva noastră l-a câștigat în 2022.

Jucătoarea din Constanța va rata întrecerea din Canada și nu își va putea apăra punctele câștigate anul trecut. Astfel,”Simo” va ajunge „pe 0” și va ieși din TOPUL WTA.

„Când va reveni pe teren, Simona Halep va fi nevoită să adune puncte din turneele ITF sau grație unor wild-card-uri, așa cum plănuiește să facă și Caroline Wozniacki, care a decis să revină pe teren.”, scriu jurnaliștii de la Tennis World USA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.