Ziua Internațională a Berii – în prima zi de vineri din luna august

0
247
ziua-internationala-a-berii

Ziua Internațională a Berii este o sărbătoare globală a berii. Sărbătorirea se face în pub-uri, berării și terase din peste 200 de orașe din lume. Este o zi dedicată iubitorilor de bere și o ocazie pentru aceștia să sărbătorească sucul de hamei.

Ziua Internațională a Berii se sărbătorește în fiecare an în prima vineri din luna august. În 2024, această zi va cădea pe 2 august. Prima dată când a fost marcată Ziua Internațională a Berii a fost în 2008. De atunci, a ajuns să fie sărbătorită în peste 200 de orașe din toată lumea.

Cum să sărbătorești Ziua Internațională a Berii

Un site dedicat Zilei Internaționale a Berii, internationalbeerday.com, a realizat un ghid pentru cei care vor să sărbătorească această zi.

1. Bea o bere bună cu un prieten bun

Consumul de bere trebuie să fie cea mai importantă parte a acestei sărbători, iar Ziua Internațională a Berii nu se sărbătorește de unul singur. Combinând cele două, ajungem la primul pas din ghid: cheamă-ți prietenii pentru a savura împreună o bere de Ziua Internațională a Berii!

2. Caută cel mai apropiat loc unde se sărbătorește Ziua Internațională a Berii

În ultimii ani, tot mai multe localuri au început să organizeze sărbători dedicate berii în această zi. Caută cele mai apropiate locuri unde se sărbătorește această zi și fă o rezervare.

3. Oferă o bere cadou

Este un fapt binecunoscut că berea are un gust mai bun atunci când ți-o cumpără altcineva, așa că este o tradiție de Ziua Internațională a Berii să cumperi bere pentru prietenii tăi!

4. Încearcă bere din alte culturi

Se produce bere în toată lumea și fiecare are arome proprii, gusturi diferite și texturi sau culori interesante. În această zi dedicată berii, încearcă ceva nou.

5. Mulțumește producătorilor de bere și barmanilor care vă servesc berea preferată

Mii de oameni din întreaga lume și-au dedicat viața pentru a ne oferi o varietate enormă de beri, iar de Ziua Internațională a Berii este important să le spunem acestor oameni că îi apreciem. Așa că scrieți un mesaj pe rețelele de socializare în care dați tag berii voastre preferate, lăsați un mesaj alături de bacșiș sau apelați la orice metodă vă vine în minte pentru a le arăta producătorilor de bere și barmanilor că îi apreciați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.