Austria NU este în poziția de a impune României condiții!

0
161
austria-nu-poate-impune-conditii-romaniei

Vlad Gheorghe trage un semnal de alarmă cu privire la aderarea României în Air-Schengen, dar și la condițiile impuse de Austria.

Austria NU este în poziția de a impune României condiții! Austria trebuie să înceteze cu tot soiul de pretexte aiuritoare și să plătească României despăgubirile datorate pentru ani și ani de stat la cozi în vămi!

Ciolacu, Predoiu și tot guvernul PSD – PNL încearcă să deghizeze încă un eșec de neiertat într-un ”succes” pentru România. Un tupeu de neimaginat al acestor ”lideri” pe care îi joacă Nehammer pe degete de atâta timp, în timp ce românii sunt discriminați la cozi la granițe.

Să intrăm în Schengen doar cu aeroporturile și cu condiții IMPUSE de Viena?! Ce succes e ăsta pentru milioanele de românii care vin acasă cu mașinile de sărbători, în vacanțe, cu treabă și sunt umiliți și la intrarea și la ieșirea din țară, ca să nu cumva să uite de ce-au fugit?! Ce succes e ăsta pentru sutele de mii de șoferi de camion care stau cu zilele în vămi?! Ce succes e ăsta pentru firmele românești care pierd timp și bani pentru că guvernul PSD-PNL nu e în stare să-și facă treaba?! C e succes e ăsta pentru investitorii care ar vrea să facă locuri de muncă și să dea salarii în România, dar fug de pagube, că i-ar costa prea mult să stea prin vămi cu mărfurile?

Voi ați văzut ce ”condiții” impune Austria?

  • Consolidarea protecției la frontierele externe ale Uniunii Europene – adică ȘI mai multe responsabilități pentru România
  • Controale consolidate la frontieră la frontierele terestre dintre Bulgaria și România, precum și dintre România și Ungaria – adică ȘI mai mult timp pierdut la cozi pentru români
  • „Asumați-vă responsabilitatea pentru migranții care au sosit ilegal în Austria” – eh, ce vorbești, Karner, nu mai bine vorbești tu cu șefu-tău, Nehammer, terminați cu pretextele aiurea și vă asumați responsabilitatea pentru despăgubirile datorate României?!

Iar Ciolacu zice, mândru nevoie-mare: „Am spart gheața! După ani de zile de așteptări, vom realiza împreună și acest vis!”. Care vis, să îndeplinim toate condițiile de intrare în Schengen din 2011 și să acceptăm condiții IMPUSE de Austria ca să intrăm doar cu un deget în spațiul liber de circulație unde românii AU DREPTUL să intre cu totul de peste 12 ani?! Cum să nu-ți fie rușine să zici așa enormitate?!

Apropo, știe cineva prin ce țări calde se mai plimbă Iohannis cu avioane de lux? Că președintele Bulgariei, Rumen Radev a spus deja ce trebuia să spună și-al nostru, dacă România avea președinte și nu turist în fruntea țării: „Condițiile pe care ministrul austriac le pune sunt inacceptabile pentru bulgari”.

Condițiile pe care ministrul austriac le pune sunt inacceptabile și pentru români, dar din păcate pentru România nu există nici la Cotroceni, nici la Guvern niciun politician care să știe, să poată, să vrea să lupte pentru interesele românilor umiliți la cozi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.