România 1 – 1 Israel: ai lor și-au dorit mai mult egalul!

0
235
romania-israel-euro-2024
foto digisport.ro

”Tricolorii” au început bine meciul de pe Arena Națională, iar Răzvan Marin putea înscrie cu capul la centrarea lui Bancu. Câteva minute mai târziu, israelienii puteau profita de o respingere greșită a lui Burcă, însă egalitatea de pe tabelă s-a păstrat.

Prima șansă mare de gol a venit în minutul 21 și i-a aparținut României. Burcă s-a înălțat la centrarea lui Răzvan Marin, însă a trimis cu capul pe lângă poartă.

”Tricolorii” au deschis scorul în minutul 27, când Glazer a respins în față un șut al lui Stanciu, iar Denis Alibec a urmărit foarte bine și a înscris pe lângă goalkeeper-ul israelian.

Stanciu a trimis puțin pe lângă poartă câteva minute mai târziu, iar oaspeții au irosit două șanse importante pe finalul primei reprize.

În repriza secundă, Israelul a dominat complet jocul și a restabilit egalitatea încă din minutul 53, când Gloukh a șutat imparabil de la marginea careului.

Israelienii au nimerit bara în minutul 58, la o centrare a lui Jehezkel, iar Alibec putea înscrie din lovitură liberă cinci minute mai târziu.

Gloukh putea reuși dubla în minutul 76 după o cursă superbă, însă a șutat în bara laterală. Pușcaș a irosit o șansă imensă de gol două minute mai târziu, când a trimis peste poartă dintr-o poziție ideală.

Pe final, Moldovan a avut o intervenție foarte bună la un șut al israelienilor, iar Răzvan Marin a șutat puțin pe lângă poartă în prelungiri.

România, pe poziția secundă în Grupa I

Cam acesta este rezumatul unui meci anemic al ”tricolorilor”, la finalul căruia Naționala României a obținut un punct. În acest moment, România este pe poziția secundă în Grupa I în cursa pentru calificarea la Euro 2024. Elveția domină grupa cu 11 puncte, România are 9 puncte, iar Israel pe poziția a treia cu 8 puncte.

Din păcate, la cum s-a prezentat Național României, ar fi păcate să ne calificăm la EURO 2024 și să ne facem de rușine pe acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.