”Românii au telant” – sezonul 13 e magic!

0
295
romanii-au-talent-sezonul-13

Pe 20 ianuarie 2023, a început sezonul 13 din ”Românii au talent”, care se dorește a fi un sezon magic. Pentru mulți, 13 ar putea fi cu ghinion, dar nu și în cazul celui mai urmărit show de talente din România. Conform audiențelor prezentate de paginademedia, ediția inaugurală Românii au talent a avut o audiență de invidiat.

Încărcați de energie și dorința de a se bucura de talente care mai de care mai spectaculoase, jurții Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să ajungă pe această scenă din bucuria și entuziasmul lor!

Zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale, în timp ce butoanele roșii speră să se aprindă cât mai rar.

Printre concurenții primei ediții s-a regăsi un puști de 12 ani, din Amara, care recunoaște că visează de la 5 ani să ajungă pe scena Românii au talent. Încărcat de trăiri puternice, acesta a fost încurajat de Dragoș Bucur: ”Emoțiile te-au copleșit”.

”Se pare că sezonul ăsta am revelația”, a declarat Mihai Bobonete și l-a va completat pe Andi Moisescu care a admis că ”este despre capacitatea de a crea spectacol”. Din culise, Smiley a fost uimit de unele numere: ”la nivelul ăsta nu am mai văzut”.

După 13 sezoane, am putea spune că nu ne mai surprinde nimic, doar că românii au talent și ne vor demonstra că mereu se poate să fim surprinși plăcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.