Untold, în top 10 festivaluri din toată lumea!

0
219
untold-top-festivaluri-europa-global

UNTOLD a obținut o performanță extraordinară în clasamentul anual realizat de publicația britanică DJ Mag, care evaluează cele mai mari 100 de festivaluri din întreaga lume. Clasamentul este construit pe baza voturilor primite de la festivalieri, reflectând astfel popularitatea și impactul acestor evenimente.

În acest an, festivalulul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente, a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa și în top 10 festivaluri la nivel global. În acest clasament, UNTOLD se află într-o companie selectă, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Festivalul UNTOLD a devansat festivaluri cu tradiţie precum Lollapalooza, Sziget, Amsterdam Music Festival, Sunburn, Burning Man, Parookaville sau Mysteryland, informează traiestemuzica.ro.

Cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD a fost o experiență, o călătorie într-un tărâm magic, alături de peste 420.000 de fani și cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana și cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Marin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.