Wizz Air alocă două aeronave noi bazei de la București: creșteri de frecvențe și rute noi!

0
427
avioane-wizz-air-baza-bucuresti

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România și cu cea mai rapidă creștere din Europa, precum și cel mai sustenabil transportator din punct de vedere ecologic pe plan global, a anunțat astăzi o nouă extindere semnificativă în București. În iunie 2024, Wizz Air va aloca încă două noi aeronave Airbus A321neo de ultimă generație bazei sale, va lansa o nouă rută către Leipzig, Germania, și va crește frecvențele pe 21 dintre rutele sale existente în București.

Cu această investiție, compania aeriană va avea 19 aeronave staționate și 800 de persoane care vor lucra la baza din București, aceasta devenind cea mai mare bază a Wizz Air, consolidându-și totodată poziția de lider de piață în țară, cu o cotă de 57%.

Wizz Air a operat primul zbor în România, în 2006

De la primul său zbor din România, în 2006, Wizz Air a devenit principala companie aeriană din țară și prima opțiune de călătorie cu avionul. Anunțul de astăzi presupune că, în 2024, Wizz Air va avea 36 de aeronave staționate în România, la cele șase baze din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara, și o rețea ce cuprinde 171 de rute către 79 de destinații din 24 de țări.

În ultimii 17 ani, prezența companiei aeriene a contribuit la crearea a 1.600 de locuri de muncă în cadrul Wizz Air în România și a altor peste 60.000 de locuri de muncă în industria ospitalității și în industriile conexe.

Wizz Air recrutează piloți și însoțitori de bord

Pe măsură ce Wizz Air continuă să își extindă operațiunile în România, recrutează mai mulți însoțitori de zbor. Persoanele interesate pot aplica pentru a deveni membri ai echipei de succes a companiei aeriene, la acest link. De asemenea, compania aeriană angajează în mod activ atât căpitani type rated și non-type rated, cât și prim ofițeri cu experiență, prin intermediul site-ului de recrutare a piloților.

Piloții au opțiunea de a avansa rapid în carieră, de la cadet la prim ofițer și apoi pe scaunul căpitanului. Multe alte posturi specifice echipajul de zbor sunt, de asemenea, disponibile pentru piloții care doresc să exceleze în rolurile lor. Pe lângă numeroasele beneficii oferite de companie, piloții pot opta pentru o calificare sponsorizată de companie, în timp ce indemnizația de formare este plătită tuturor noilor veniți pe parcursul perioadei de formare.

RUTE NOI

RutăFrecvențăDe laÎncepând cu
București – Leipzigmarți, joi, sâmbătă119 RON4 iunie 2024

ACTUALIZĂRI DE FRECVENȚĂ

RutăZboruri săptămânale
București – Alicante3 – 4
București – Barcelona11 – 14
București – Malaga3 – 5
București – Tenerife3 – 4
București – Valencia5 – 7
București – Atena4 – 7
București – Paris Beauvais9 – 12
București – Catania4 – 7
București – Milano Bergamo14 – 16
București – Roma Fiumicino12 – 14
București – Treviso9 – 11
București – Torino3 – 4
București – Dortmund9 – 11
București – Bruxelles Charleroi9 – 11
București – Copenhaga5 – 7
București – Dubai2 – 3
București – Larnaca4 – 5
București – Liverpool2 – 3
București – Memmingen3 – 4
București – Praga2 – 3
București – Salonic2 – 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.