Damian Drăghici și Cristina Stroe, la ASIA Express 2024!

0
77
cristina-stroe-damian-draghici-asia-express
FOTO: Viva.ro

Damian Drăghici și iubita lui, Cristina Stroe, ar fi una dintre echipele de la Asia Express 2024. Damian Drăghici, 53 de ani, și iubita lui, Cristina Stroe, 30 de ani, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar împreună au un fiu pe nume Andrei. Potrivit surselor din presa generalistă, cei doi ar fi acceptat provocarea de a participa la Asia Express 2024.

Damian Drăghici, unul dintre cei mai de succes artiști din România, este compozitor și producător muzical, dar și om de familie. Acesta a fost căsătorit o singură dată cu Paula Rosenberg Drăghici, însă mariajul a durat numai șase ani. Artistul s-a îndrăgostit mai apoi de Cristina Stroe, solistă la rândul ei, cei doi împărtășind pasiunea pentru muzică.

Deși nu a ajuns la altar alături de Cristina, aceasta și Damian Drăghici formează o familie armonioasă alături de fiul lor, Andrei. După ce au participat împreună la „Te cunosc de undeva”, se pare că Damian Drăghici și Cristina Stroe ar putea face echipa și la Asia Express 2024, notează Unica.ro.

Vă reamintim că ediția din acest an a faimosului reality tv show Asia Express 2024 se va filma în Thailanda, Malaezia și Filipine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.