FUSSBALLLIEBE – mingea oficiala la EURO 2024!

0
263
FUSSBALLLIEBE

UEFA a prezentat oficial mingea EURO 2024 – FUSSBALLLIEBE, produsă de adidas. Denumirea mingii oficiale, care va fi folosită la turneul final EURO 2024, este FUSSBALLLIEBE, în traducere însemnând „dragoste de fotbal”. 

Pentru prima dată la un turneu EURO, mingea oficială dispune de tehnologia adidas Connected Ball, care contribuie la procesul de luare a deciziilor de către asistentul video al arbitrilor UEFA. Această tehnologie, care ajută la detectarea semiautomată a unui offside, a mai fost utilizată la World Cup 2022 și Women’s World Cup 2023.

FUSSBALLLIEBE, din dragoste pentru fotbal

În descrierea oficiale se precizează că designul FUSSBALLLIEBE reprezintă mișcarea mingii și energia jocului prin formele proeminente ale aripilor negre, accentuate cu margini, curbe și puncte colorate.

Utilizarea culorilor îndrăznețe de roșu, albastru, verde și portocaliu celebrează atât vibrația pe care națiunile participante o aduc la turneu, cât și simplitatea pură a fotbalului care atrage atât de multă dragoste din partea fanilor din întreaga lume. Pe minge apar ilustrații ale fiecărui stadion al turneului, alături de numele fiecărui oraș gazdă.

Fanii pot cumpăra mingea FUSSBALLLIEBE din magazinele adidas, informează flashscore.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.