Concurenții de la ”Power Couple România – La bine și la greu”!

0
585
concurenti-power-couple-romania
FOTO: Libertatea.ro

„Power Couple România – La bine și la greu”, noua emisiune prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul „Power Couple din România”.  

Filmată în Malta, producția Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile. Iată care sunt cele 9 cupluri de vedete care participă la „Power Couple România”. 

Lista celor nouă perechi de la Power Couple România – La bine și la greu

1 CRBL și Elena
2 Daiana Anghel și Chef Sorin Gonțea
3 Lino Golden și logodnica lui, Delia
4 Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob
5 Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi
6 Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza
7 Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria
8 Emi și soția lui, Mădălina
9 Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin

Competiția cuplurilor a fost difuzată pentru prima dată în Israel, în 2014, de atunci fiind adaptată în 15 țări. De la obstacole care le vor cere concurenților să-și înfrunte cele mai mari temeri la provocări în care umorul va fi unul dintre ingredientele salvatoare, mixul uimitor de probe va purta cuplurile printr-un roller coaster al celor intense trăiri. Acesta este Power Couple România – La bine și la greu, concursul care îi poate face pe participanți să-și redescopere relațiile sau să-și vadă partenerii de viață într-o lumină nouă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.