Stația de metrou Tudor Arghezi, de pe Magistrala M2, s-a deschis!

0
163
statia-metrou-tudor-arghezi-deschisa
Foto: Inquam Photos / George Calin

Stația de metrou Tudor Arghezi, de pe Magistrala M 2 Pipera-Berceni, s-a deschis miercuri, la ora 11.30. Până la sfârșitul anului, între stațiile Berceni și Tudor Arghezi, metroul va circula în sistem pendulă, pe o singură linie și va veni în stație la interval de 8 minute.

Lângă stația de metrou a fost construită o parcare park&ride de 350 de locuri, unde cei care locuiesc în Popești-Leordeni, Berceni și alte localități din jur, pot lăsa mașina și veni în centrul Bucureștiului cu metroul.

Marcăm un moment deosebit de important în istoria Bucureștiului. Este o investiție foarte imporantă și utilă pentru locuitorii Sectorului 4 și pentru cei care locuiesc în Ilfov. Din acest punct, după 2 ani de chin, avem absolut toate cele necesare pentru a demara extinderea liniei de metrou către comuna Berceni. Recunoaștem că acest oraș are nevoie de dezvoltare majoră. În următoarele săptămâni vom ridica în SICAP, în parteneriat cu CJ Ilfov, S5 și Metrorex și proiectul pentru extinderea metroului de la Gara de Nord la Progersul”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, citat de hotnews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.