Hai, România! – povestea generației de aur într-un film documentar!

0
158
hai-romania-filmul

Începând cu 1 martie 2024, în cinematografele din România va rula un film documentar ce va spune povestea generației de aur a fotbalului românesc.

Gheorghe Hagi, Emeric Ienei, Gică Popescu, Anghel Iordănescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea sunt doar câțiva dintre eroii acestui film care fac dezvăluiri în premieră și își spun poveștile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum despre o perioadă pe care unii dintre noi am trăit-o, am sărbătorit-o pe străzi și pentru care am făcut nopți albe, iar alții doar au citit pe net.

O perioadă care astăzi pare mai aproape de mit decât de realitate, despre care nici nu știi ce să crezi: A fost pe bune? Chiar am fost atât de mari odată? Chiar a trăit România asta?

O perioadă în care naționala noastră a ajuns pe locul trei în lume, a reușit recordul a trei calificări consecutive la trei Campionate Mondiale și două calificări consecutive la două Campionate Europene. Și se bătea de la egal la egal cu cele mai mari echipe din lume. Și uneori chiar le bătea bine de tot! Hai, România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.