Isteria iepurașilor de ciocolată și țeapa TikTok!

0
138
isteria-iepurasilor-paste
Foto: Digi24.ro

O știre falsă care circulă pe rețelele sociale, în special pe TikTok, a stârnit isterie în magazine. Tot mai mulți oameni, convinși de faptul că se află bani în iepurașii de ciocolată, îi distrug în supermarketuri. Magazinele s-au văzut nevoite să dea dezmințiri: în iepurașii de ciocolată se află doar ciocolată.

Pe TikTok au apărut clipuri cu oameni care sparg figurine de ciocolată și găsesc bani. Din cauza acestor filmulețe, oamenii au ajuns să meargă prin magazine și să spargă iepurașii de ciocolată.

Au fost numeroase cazuri de acest fel, așa că un lanț de magazine care este prezent și în România a transmis o informare către public, în care îi roagă pe clienți să nu mai spargă figurinele, pentru că nu există bani în acestea, ci doar ciocolată. Ca protecție, iepurașii de Paște sunt băgați în cutii anti-furt, scrie digi24.ro.

La fel, un producător de ciocolată prezent și în România a transmis un mesaj public pe Facebook, în care precizează că nu au fost ascunși bani în figurinele de ciocolată.

Atât de ușor pot fi manipulați oamenii. Asta înseamnă analfabetism funcțional. Nu e de mirare faptul că România are cei mai mulți analfabeți funcționali! Ai căutat și tu bani în iepurașii de Paște? Cum te-ai simțit când ai văzut ca e gol?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.