Janni Alexandridis a câştigat sezonul 12 din Chefi la cuţite!

0
236
Janni-Alexandridis-castigator

Janni Alexandridis este câştigătorul celui de-al 12-lea sezon al emisiunii culinare Chefi la cuţite. Concurentul a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu şi a câştigat trofeul şi premiul în valoare de 30.000 de euro.

Janni Alexandridis (cuţit de aur) s-a luptat cu Ioana Dehelean, tot de la echipa lui Dumitrescu şi cu Valentin Timofte, de la echipa condusă de chef Sorin Bontea. De data aceasta, chef Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun concurent în finală, informează paginademedia.ro.

Aceasta a fost ultima ediție Chefi la cuțite cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu în rolul de jurați. Show-ul s-a încheiat după doar o lună şi jumătate de la debut, după ce Antena 1 a programat emisiunea patru zile din şapte. 

Janni Alexandridis – cuţitul de aur din echipa lui Dumitrescu

În vârstă de 23 de ani, Janni Alexandridis a venit direct din Germania pentru a participa la Chefi la cuţite. Pasiunea pentru bucătărie a apărut la o vârstă fragedă şi a învăţat limba română de la colegi. Janni i-a spus tatălui său că doreşte să fie chef de restaurant, iar atunci părintele său i-a spus că trebuie să devină bucătar, notează aceeaşi sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.